مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط کریم از سال ۱۳۹۰ با هدف حمایت از  دانشجویانی که در زمینه های مختلف کارآفرینی ایده های جدیدی دارند تأسیس شده است و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند. در حال حاضر بیش از ۶ واحد و هسته فناور در مرکز رشد مستقر می باشند که زمینه فعالیت آنها در حوزه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، عمران و مکانیک می باشد.

ساختمان اصلی مرکز رشد با فضای اداری بالغ بر ۲۰۰۰ متر مربع در مرکز شهر پرند دایر می باشد که در آن هسته ها و واحد های فناور مشغول کار بر روی ایده های خود می باشند. علاوه بر آن یک دفتر در طبقه سوم ساختمان اداری جهت انجام امور اداری و مصاحبه با دانشجویان داری ایده دایر می باشد. مسئولیت فعلی مرکز رشد هم اکنون به عهده آقای یاسر قاسمی پور است.

درباره admin